Brøndby vandt U19 pokalfinalen

 

 

Brøndby med pokal og medaljer efter sejr i pokalfinalen på Frederiksberg stadion. Foto: Janek Majewicz

Brøndby vandt U19 pokalfinalen

Efter en sløj sæson i ligaen, sluttede de blågule fra vestegnen af med manér. Selvom Brøndby kom bagud, så vandt de 4-2 over FC Nordsjælland i U19 pokalfinalen

Af, Janek Majewicz

Solen skinnede fra en skyfri himmel, og der var lagt optil et brag af en U19 pokalfinale på Frederiksberg stadion. Den gamle tribune var fyldt med mennesker, og det skulle vise sig, at de heller ikke var gået forgæves.

Fra kampens start satte Brøndby sig på kampen, og der skulle heller ikke gå lang tid før de bragte sig foran med 1-0 på mål. Men kort inden pausen udlignede FCNs 18.Magnus Andersen til 1-1.

Der stod Brøndby på det meste af kampen, og det var en velfortjent sejr på 4-2. Foto: Janek Majewicz.

Som en tro kopi af første halvleg, så lagde Brøndby et massivt pres på de røde fra Nordsjælland. Og efter 4 minutters spil bragte FCN sig foran med 2-1 på et flot mål af nummer 10. Daniel Skov, uden chance for Brøndbys målmand Casper Havervig.

Her bringer FC Nordsjælland sig foran med 2-1 i pokalfinalen. Foto: Janek Majewicz

Så gik det stærkt
Brøndby forsatte presset, og var først og mest på bolden. Det var kun et spørgsmål om tid før udligningen kom, og efter 55. minutters spil reducerer Oliver Carrara til 2-2.

Kort efter udligningen gav det massive pres bonus igen, og de blågule fra vestegnen bragte sig foran med 3-2, på mål af nummer 7.Armend Asiani. FCN prøver at komme tilbage i kampen, men det blev aldrig rigtig farligt, da Brøndbys bagerste kæde får lukket godt af.

Med 5. minutter tilbage af kampen afdribler nummer 11. Andreas Bruus 2 FCN spillere, for til sidst at placere bolden bag en chanceløs Oliver Thorup i FCNs mål.

Kampen sluttede 4-2 til Brøndby, og Tobias Noer fra Brøndby blev kåret som banens bedste spiller.

Her modtager Brøndbys anfører, Marco Petersen pokalen. Foto: Janek Majewicz.